• Client
  • KPMG Regina
  • Location
  • Regina, SK
  • Completed
  • 2019

Light and views inspired the design for this innovative office space with a mandate to create a unique environment reflective of the local landscape. Full perimeter glazing provides daylight to all staff regardless of position, and views of the city create an important connection to the local community that the international firm serves.

The office is organized with open workstations and common gathering spaces bordering the perimeter. Internal offices are lined with glass to allow natural light to permeate through to the interior of each space. KPMG branding is woven throughout the design with a strong use of the corporate blue, complimented by natural materials and a variety of textures, creating a warm and inviting space. In the main entry, a linear wood ceiling feature and circular floor treatment define reception and waiting in a signature arrival zone complimented by curving corridor walls lined with vertical fins. Circular forms continue throughout the design, emphasizing the definition of space and providing a passive wayfinding in the office environment.